Despre noi

Programeaza interviu

DESPRE NOI

ElvetiaJobs  este partenerul oficial in Romania al  https://www.pflegefachpersonal.ch/ pentru romanii de pretutindeni!

ElvetiaJobs impreuna cu partenerii sai oficiali din Elvetia si Germania va ofera posibilitatea sa va dezvoltati si sa va promovati o cariera de succes,  conturand astfel perfectiunea si profesionalismul alaturi de o echipa din strainatate.

Viitorul tau loc de munca sau  cariera in Elvetia sau Germania  incepe alaturi de noi!

Suntem o agentie de plasare de forta de munca in strainatate, cu multi ani de experienta, specializata in furnizarea celor mai inalte standarde profesionale celor ce doresc sa lucreze sau sa isi  construiasca o cariera profesionala in domeniul medical cat si in alte domenii in Elvetia sau Germania.

Scopul nostru este de a gasi cea mai buna oferta de munca pentru tine, in functie de calificarea, abilitatile si potentialul  tau profesional. Va sustinem in vederea  obtinerii locului de munca dorit al perfectionarii si dezvoltarii carierei profesionale. ElvetiaJobs pune la dispozitie locuri  de munca pentru medici, medici rezidenti,  asistenti medicali si ingrijitori pe intreg teritoriul Elvetiei si al Germaniei.

Ofertele pentru locuri de munca in strainatate sunt disponibile in timp real pe site-urile noastre, precum si perioadele cand se deschid sesiunile de angajare, departamentele in care angajatorii recruteaza personal si detalii despre cum poti sa evoluezi in cariera. Anunturile cu privire la job-urile disponibile in strainatate le regasiti online pe http://elvetiajobs.ro/https://www.pflegefachpersonal.ch si http://www.azacoiffure.de/

ElvetiaJobs va ofera beneficiile de care aveti cea mai mare nevoie:

  • Formarea din punct de vedere profesional este legata si de limba germana;
  • Oferim posibilitatea celor interesati de job, de a invata si limba germana prin centrul nostru de predare care va ajuta la jobul potrivit;
  • Beneficiati de o persoana de contact in permanenta pentru orice situatie;
  • Medierea pentru etapele necesare obtinerii jobului este gratuita;
  • Consiliere in obtinerea permisului de munca in Elvetia  sau Germania.
  • Preluarea dumneavoastra de la aeroport din Elvetia (Zürich) sau din Germania (Konstanz);
  • Beneficiati de garantia calitatii printr-un nivel de standard european;

ElvetiaJobs este alaturi de romanii de pretutindeni care doresc sa ocupe un loc de munca si o cariera de succes!