Joburi in domeniul medical

Contacteaza-ne

Trimiteti-ne un CV pentru un loc de munca pe perioada nedeterminata sau sezonier in Elvetia sau Germania. Urmeaza sa va trimitem ulterior o oferta de munca in functie de profilul dumneavoastra.

Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta la numarul de telefon +40 726.205.743 sau +41.525.115.026, sau la adresele de email: contact@elvetiajobs.ro (valabila pentru cei din Romania) sau la office@elvetiajobs.ro (valabila pentru cei din afara Romaniei).

JOBURI IN DOMENIUL MEDICAL

Locurile de munca pe care vi le ofera Elvetiajobs.ro sunt pentru medici, asistenti medicali cu experienta si ingrijitori cu cunostinte minime de limba germana, franceza, italiana sau engleza.

Tu ce calificare profesionala ai?

Rolul nostru este de a gasi cea mai buna oferta de munca pentru tine in Elvetia, in functie de calificarea, abilitatile si potentialul personal.

Agentia noastra pentru plasarea fortei de munca in Elvetia se ocupa de contactarea, intervievarea, examinarea si selectarea celor care aplica pentru un loc de munca in strainatate.
Daca indeplinesti conditiile de mai sus si treci de procesul de recrutare, vei avea acces la un loc de munca in Elvetia.

Unde are loc procesul de recrutare?

Procesul de intervievare, examinare si recrutare va avea loc la sediul nostru principal din Corbeanca.

Investeste acum in viitorul tau si vino alaturi de noi!

Așteptăm cu nerăbdare cererea dvs.!