Preluare de la aeroport

Contacteaza-ne

Trimiteti-ne un CV pentru un loc de munca pe perioada nedeterminata sau sezonier in Elvetia sau Germania. Urmeaza sa va trimitem ulterior o oferta de munca in functie de profilul dumneavoastra.

Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta la numarul de telefon +40 726.205.743 sau +41.525.115.026, sau la adresele de email: contact@elvetiajobs.ro (valabila pentru cei din Romania) sau la office@elvetiajobs.ro (valabila pentru cei din afara Romaniei).

PRELUARE DE LA AEROPORT

Indiferent de faptul ca sunteti la prima plecare in Elvetia sau nu, echipa noastra este alaturi de dumneavoastra la fiecare pas in procesul de integrare in comunitate si la noul loc de munca.

Ce va oferim?

Agentia noastra de plasare de forta de munca in Elvetia are reprezentati atat pe teritoriul Romaniei, acolo unde se efectueaza selectarea personalului, dar si in Elvetia, acolo unde veti obtine un loc de munca. Odata ajuns in Elvetia, angajatii nostri locali se vor ocupa de preluarea dumneavoastra de la aeroport, precum si de insotirea la noua locuinta din orasul in care veti avea locul de munca in Elvetia.